15 Nisan 2009 Çarşamba

Koltukta Oturan Bayan Pastası


Bloğuma uzun süre ilgi gösteremediğim için pastalarım oldukça birikti. Aylin Hn'ın annesi Sevtap Hn a yasgünü için istediği pasta cok şirin oldu. Evinde vakit geçirmeyi seven Sevtap Hn a tasarladığım pastayı, gerek görselliği gerekse lezzeti açısından yine çok içime sinerek tamamladım.Sevtap Hn a bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

2 Yaş Pastası ve Kurabiyeleri






Sevgili Nadya Hn'ın minik prensesi Arlin'in 2.yaşgünü için sipariş ettiği 2 yaş pastasını büyük bir keyifle hazırladım.Nedense çocuk pastaları hazırlarken son derece keyif alıyorum, içtenlikle söylüyorum kendi çocuklarıma hazırlar gibi titizlikle hazırlıyorum.
Nadya Hanım'ın tüm detayları ince ayrıntısına kadar anlatması işimi oldukça kolaylaştırdı. Prensesin isminin dik olarak yazılmasını,bir palyaço bir de Hello Kitty olmasını rica etti. İçini benim zevkime güvenip bıraktığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Çikolatalı pastacı kremasını bitter küvertür çikolata ile lezzetlendirdim, şamfıstığı, muz ve damla drop çikolata ile karşı konulmaz hale geldi :)
Pastamızı Astoria'da ki Punto restoranta teslim ettik. Parti sonunda Nadya Hn'ın pasta ve kurabiyelerin katılanlar tarafından son derece beğenilmesini belirten teşekkür telefonu beni son derece mutlu etti. Nazik davranışı için ben de kendisine teşekür ediyor, sevgili Arlin ve ailesine upuzun güzel seneler diliyorum.



Yine Arlin'in partisi için katılan minik dostlarına hediye edilmek üzere pembe ve mavi olarak kurabiyeler hazırladım.

Kurabiye Buketi


Yine sevgili Dağhan 'a 1.yaşgününe Banu Hn için hazırladığım kurabiye buketi.Maalesef gece geç saatte fotoğraf çektiğim için ismi tam olarak göremiyorsunuz :) Teslim ettiğimde minik Dağhan'ın adı koca harflerle dimdik sırasıyla ayaktaydı :)

Cupcake Kurabiyeleri


Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba ! Çeşitli sebeplerden dolayı maalesef blogumu güncelleyemedim.Bu arada tabii ki boş durmadım,siteme ekleyecek çok pasta ve kurabiye siparişim birikti. Fırsat buldukça eklemeye devam edeceğim.
İşte sevgili dostum Arzu'nun yeğeni minik bebek Dağhan için sipariş ettiği kurabiyeler var. Cupcake formunda hazırladığım kurabiyeleri titizlikle poşetlere koyup uygun kurdele ile süsledim ve şık kutusuna koyup sevgili Arzu'ya teslim ettim. Dağhan'a ve ailesine sonsuz mutluluklar diliyorum.