28 Ocak 2009 Çarşamba

Pasta yapmak benim için bir tutku ve daha önce de söylediğim gibi uzun zaman önce basladı. Hakikaten insan "pastakolik" oluyormuş, önüne geçmek ne mümkün. Çok önceleri yaptığım pastalarımdan ufak örnekler verip bugüne gelmek isityorum ama maalesef her pastamı resimlemediğim için şimdilik elimde olanları aktarabiliyorum.Bundan sonra her yaptığımı resimleyip sizlerle paylaşacağım.
Bu canım annemin doğumgünü için yaptığım kalp pastam.Bu pastayı inanın koyu vejeteryan olan kuzenim içindeki onca yumurtaya rağmen afiyetle yedi. Övünmek gibi olmasın ama hakikaten cok lezzetli oldu.Pastacı kreması ile dolgulandı, içi çileklerle süslendi.










Bu pastam da cocuk doğumgünü için hazırlandı.Bonibonlarla süslenmesini istemişti, açıkcası vakit sıkıntımızda olduğu için kısa zamanda hazırlamıştım.Sade kek, içi yine pastacı kreması, muz ve damla cikolata ile süslenmişti.


Zarif bir dogumgünü pastası.Krema yine aynı , muz ve damla cikolataya ek olarak antepfıstığı ile lezzeti daha da arttırdım.